Gastvrij2021Dag1 189 MG 4770

Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen

Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen is hèt duurzaamheidspaviljoen tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Circa 50 leveranciers van circulaire -, streek -, biologische -, fairtrade - en anderszins verantwoord geproduceerde producten presenteren zich op het paviljoen.

 Naast de exposanten biedt het paviljoen ook een actueel programma van live cooking events, uitreikingen en proeverijen. Zowel de beursbezoekers als de standhouders beoordeelden het inspiratie paviljoen de afgelopen edities met een 8.  Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen is een samenwerking tussen Gastvrij Rotterdam en Green Leisure Group Coöperatie U.A. 

Stands
Op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen werken we vanuit een concept met vastgestelde standmogelijkheden. Zo houden we goed grip op het concept met een passende verantwoorde uitstraling. Klik hier voor de standmogelijkheden voor de editie 2024.

Contactpersoon Rotterdam Ahoy
Bart de Jong van Rotterdam Ahoy is verantwoordelijk voor de inschrijvingen en stands op het paviljoen. Bart is bereikbaar via:
(010) 2933232 of b.dejong@ahoy.nlDeelnemen? Het inschrijfformulier sturen wij u op verzoek graag toe.

Contactpersoon Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen
Het paviljoen wordt georganiseerd door Green Leisure Group. Wij kunnen u meer vertellen over het concept en het programma tijdens de beurs. Heeft u hier vragen over? Marco Ouwerkerk is uw contactpersoon. Marco is bereikbaar via: (06) 51201828 of marco@greenleisure.nl.

ChB 20220920 0302
WKOG9792
XKRJ3952

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en de 'gastheer' van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen. De beurs is een hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. 
 
Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d'hôtel, sommeliers, bartenders, barista's, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, cafés, snackbars, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector. Meer informatie over de beurs is te vinden via www.gastvrij-rotterdam.nl.