Green Leisure en Green Stages samen verder als Green Leisure Group

1 januari 2021

Green Leisure is in 2005 opgericht door Marco Ouwerkerk en actief in het verduurzamen van de toeristische sector. In 2012 is Sander Verschuren aangesloten bij de organisatie. Frans Verouden is al decennia actief in de cultuursector en in 2018 samen met Marco Ouwerkerk oprichter van Green Stages. Beide organisaties hebben een goede naam opgebouwd in de sector en veel projecten uitgevoerd gericht op het praktisch verduurzamen van de sectoren horeca, toerisme, cultuur, evenementen en de sport. 

Om onze dienstverlening richting opdrachtgevers verder uit te breiden en de cohesie tussen beide organisaties te versterken, gaan Green Leisure en Green Stages vanaf 1 januari 2021 verder als coöperatie onder de naam Green Leisure Group. Frans Verouden, Marco Ouwerkerk en Sander Verschuren zullen de coöperatie de komende jaren samen met het team van nauw verbonden freelancers vorm blijven geven. Meer informatie over de Green Leisure Group is te vinden op onze vernieuwde website www.greenleisure.nl.

Green Leisure Group is dé netwerkcorporatie voor praktische verduurzaming van de toeristische sector, horecabedrijven, culturele organisaties, evenementen, sportverenigingen en overheden. Onze specialisten zijn uitstekend in staat duurzame vraagstukken en uitdagingen te vertalen in succesvolle praktijkoplossingen, zowel op individueel als collectief niveau. Daarnaast zijn de adviseurs van de Green Leisure Group betrokken als auditor en adviseur bij diverse (internationale) keurmerken.

Om de specialisaties van Green Leisure Group duidelijk onder de aandacht te brengen bij onze opdrachtgevers worden specifieke projecten ondergebracht binnen de pijlers Green Sport, Green Stages en Green Leisure. 

Green Leisure Group is actief voor diverse (semi)overheidsbedrijven (o.a. Amsterdam, Den Haag, ’s Hertogenbosch, Maastricht, provincie Gelderland, NOC*NSF), leisure locaties (o.a. Snowworld, Libéma en Diergaarde Blijdorp), ketens (o.a. Qurios en WestCord Hotels), theaters en poppodia (o.a. 013, TivoliVredenburg en theater de Maaspoort) en evenementen (o.a. Bevrijdingsfestival Zeeland, Venloop, Libéma Open). Daarnaast organiseert Green Leisure Group jaarlijks het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen op Gastvrij Rotterdam en zijn we initiatiefnemer van de Gaia Green Awards.