O.S verankering

Natuurlijk Groeien
Het Integrale Model voor Duurzame Transformatie

Zie jij bij jouw bedrijf duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen nog als een losse activiteit? Wellicht heb je het zelfs al in je strategie als speerpunt opgenomen? Welke uitdagingen ervaar je hierbij?

Greenleisure Gro
up en MeerwAarde is een samenwerkingsverband dat met de ‘natuurlijk groeien’ dienstverlening resultaatgericht verder met je bouwt. Zo regel je dat duurzaamheid is verankerd in het hart van jouw organisatie. De thematiek kan pas echt effect hebben als natuurlijk onderdeel van je bestaansrecht en je waarden. Alle andere strategieën en plannen zijn afgeleiden daarvan.

Bij het “natuurlijk groeien” leiden we bedrijven naar duurzaam succes, altijd in lijn met de laatste wet- en regelgeving, en we gaan daarbij nog een stap verder.

Onze aanpak is dynamisch en doeltreffend. We brengen een frisse wind en injecteren op een natuurlijk manier nieuwe energie in je team. Met een vooruitstrevende mentaliteit denken we altijd aan de toekomst. Investeren in je bedrijf betekent investeren (in kennis) in je team en in passende innovaties.

Alles gebaseerd op de wetten van de natuur. 

Ons motto is van “binnen naar buiten" in plaats van "buiten naar binnen". Een benadering die traditionele advisering, marketing en compenserende duurzaamheidsprojecten vaak kenmerkt. Investeren doe je met onze methode in je eigen bedrijfsactiviteiten. Op deze manier is verduurzamen een investering in de toekomst in plaats van het elders (dus extern) te compenseren. Dit zal jouw bedrijf een natuurlijk concurrentievoordeel geven.

Onze bewezen methode omvat enkele essentiële kernpunten voor de transitie:

 • Samenwerking en ecosysteemverbetering:
  We smeden samenwerkingsverbanden en dragen bij aan een positief ecosysteem met ideeën geïnspireerd door de natuur, die zowel je bedrijf als je wereldbeeld transformeren.
 • Efficiëntie en innovatie
  We leren je bedrijf om natuurlijke vormen en processen te benutten die efficiënter zijn dan de huidige technologieën, dankzij miljarden jaren aan evolutionaire wijsheid.
 • Transformatie van ontwerp en bedrijfsvoering:
  We brengen een revolutie teweeg in je bedrijfsvoering door middel van biomimicry. Biomimicry staat voor handelen zoals de natuur al jaren succesvol evolueert.

  Dit leidt tot innovaties die zowel je bedrijf als je team en de omgeving ten goede komen, en zelfs de toekomst van technologie en je bedrijf kunnen vormgeven.
 • Verhoging van productiviteit en concurrentievermogen:
  We stimuleren je productiviteit en concurrentievermogen door middel van biomimicry-gedreven innovatie. We bieden een raamwerk voor organisaties die willen groeien door slimme technologieën en een frisse zakelijke mindset.

Benieuwd naar hoe wij dit bij eerdere cases hebben gedaan? Vraag ons gerust naar onze case bij het Olympisch Stadion Amsterdam.

Op zoek naar een oplossing voor jou? Wij staan alvast in de startblokken om jou te verwelkomen!

Neem contact op met:

Meerwaarde

Kim van den Anker: 
e: kim@meerwaarde.nu
t:  0631917734