Workshops 'Introductie richtlijn duurzaam evenementenbeleid voor gemeenten'

2 maart 2021

Green Leisure Group is in diverse Nederlandse gemeenten  betrokken bij het opstellen en implementeren van beleid rondom duurzaamheid en festivals en evenementen. Dat doen we van Amsterdam tot Sneek tot aan Maastricht.

De coronamaatregelen hebben een enorme impact op de evenementensector. Door het garantiefonds en fieldlabs evenementen ontstaat er weer voorzichtig een perspectief. Dat is ook de reden dat verschillende gemeenten juist nu aan de slag zijn gegaan met het ontwikkelen van specifiek een duurzaamheidsbeleid voor evenementen. In het model van ontwikkelen – implementeren – borgen, worden alle stakeholders betrokken in het opstellen en het uitrollen van het beleid en die hebben daar juist nu ook gelegenheid voor.

Op 13 en 20 april 2021 organiseren wij samen met het ESI (Event Safety Institute) de workshop: ‘Introductie richtlijn duurzaam evenementenbeleid’. Met deze workshop richten we ons specifiek op professionals die inhoudelijk aan de slag willen met het ontwikkelen van gemeentelijk beleid rondom duurzaamheid en evenementen. 
In deze online workshop introduceren wij aan de hand van praktische praktijkvoorbeelden, een concreet stappenplan en direct toepasbare kennis de snelste weg naar een gedragen beleid rondom het verduurzamen van festivals en evenementen.

Interesse of wil je meer achtergrond informatie? Stuur dan een mail naar marco@greenleisure.nl  of meld je direct aan via  workshop introductie duurzaam evenementenbeleid